June 14, 2024

Omnia personal training

Ken jij Omnia personal training al? Deze sportschool in Amsterdam kan jou helpen om fitter en gezonder te worden! Door een op maat gemaakt gepersonaliseerd trainingsplan zul jij de doelen die jij hebt behalen!

Dit proces start met een intakegesprek. Tijdens een intakegesprek wordt er gekeken naar de doelen die jij wilt behalen, wat voor soort training je leuk vind en of er eventuele lichamelijke beperkingen zijn. Aan de hand van deze informatie wordt er een trainingsplan opgesteld.

Na een intakegesprek volgen er enkele metingen om te kijken naar jouw lichaam. Ook het resultaat wat betreft de trainingseffecten en voedingsbehoeften worden hierdoor bijgehouden en verbeterd om resultaten te behalen!

Omnia personal training staat garant voor een afwisselende en uitdagende training waarbij je op een veilige manier kunt trainen. Ken jij de voordelen van personal training al?

Personal training is afgestemd op jouw doelen, lichamelijke mogelijkheden en voorkeuren. Er is altijd een bepaalde reden waarom je kiest voor personal training. Dit kan zijn omdat je sneller wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je gewoon lekker in je vel wilt zitten!

Met behulp van een personal trainer weet je zeker dat je de juiste oefeningen doet om jouw doelen te bereiken. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele blessures of aandoeningen, zodat je op een veilige manier kunt trainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *