May 29, 2024

Restaurant Westervoort

Restaurant Westervoort gezocht? Dan zit je bij restaurant Nieuwe Tijd goed. Wil je nieuwe gerechten proberen vanuit allerlei windstreken van de wereld? Restaurant Nieuwe Tijd heeft een ruim assortiment.

Restaurant Nieuwe Tijd is een sfeervolle en gezellige plek waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Het restaurant is ingericht met oog voor detail en heeft een huiselijke sfeer. Er is een uitgebreide kaart met gerechten uit allerlei windstreken van de wereld. Of je nu houdt van Japanse, Hollandse of Thaise gerechten, bij restaurant Nieuwe Tijd vind je zeker iets naar je smaak.

De bediening is vriendelijk en servicegericht. Zij zullen er alles aan doen om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Waarom ver reizen als alles onder 1 dak te vinden is?

Bij restaurant Nieuwe Tijd wordt je een ervaring rijker. Door de ruime keuze aan gerechten van het buffet of de gerechten die live voor je gemaakt worden, het is een culinaire sensatie. Maar wat kan je er zoal vinden?

Allereerst kan je verschillende soorten sushi vinden. De bekende Maki gevuld met bijvoorbeeld kip of zalm. Wist je dat de zalm afkomstig is uit Noorwegen?

Daarnaast is het mogelijk om verschillende seafood gerechten van de seafood bar te bestellen en kan je er voorgerechten krijgen.

Je kan er verschillende warme gerechten krijgen uit kleine steelpannetjes of je kan er seizoensgebonden gerechten krijgen van de A La carte. Ook is het mogelijk te gaan wokken.

Als laatste kan je er verschillende gerechten bestellen van de teppanyaki en grill. Eendenborst, garnalen of kangoeroe zijn onder andere te verkrijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *